Save the date !
 
Het programma van het Boekenfeest  in oktober krijgt langzaam maar zeker vorm. Tijd voor een kleine sneak preview !  Eén van de uitblinkers op het aankomende Boekenfeest  wordt ongetwijfeld Wouter Torfs.
Wouter Torfs, succesvolle en gelauwerde CEO van SCHOENEN TORFS, geeft op uitnodiging van de bib, Vrienden Izegemse musea, Unizo Izegem, Artemis, Economische Raad stad  en Markant op 25 oktober in de Leest een interessante lezing over ondernemen in deze turbulente  tijden van e-commerce.  De ondernemer is zelf betrokken partij met zijn recent opgestart distributie-en verdeelcentrum. Hij weet bijgevolg als geen ander  wat er kan en moet gebeuren zodat de industrie-en distributiesector  in België de trein van de toekomst niet mist.

Wouter Torfs  is een vlotte spreker  en  staat garant voor een indringende kijk op ondernemen en  leiderschap. Hij weet perfect wat een bedrijf  tot een ‘great place to work’ maakt. Hij zal je op de avond zeker enkele  handvaten  aanreiken  die ‘s anderdaags in  je organisatie al van dienst kunnen  zijn.  Niet te missen, voor iedereen die in het bedrijfsleven  de hete adem van e-commerce in de nek voelt!  Met achteraf receptie en netwerkmoment ! (toegangsprijs 5 euro)