Geef ons een tip !




Binnenkort op vakantie? Zoek je goeie boeken, wat zeggen we' steengoede boeken' om naast de reisgids op je kastje van de hotelkamer- of suite te leggen, of gewoon tussen de spiritusbrander en het opplooizeteltje in de voortent ? Oké, dan kunnen we een paar titels voorstellen : Jean –Marie Blas de Roblès, Middernachtsberg ; Steven Van Watermeulen, Landschap tussen alles of niets ; Mohamed Elbaradei, Jaren van misleiding ; Boris Pahor, Necropolis ; Philip Kerr, Grijs verleden, en zo zijn er wel nog een paar, die we uit de mouw kunnen schudden. Wat dat betreft zijn we een perfecte tipgever. Aarzel niet en vraag ons gerust om raad, ook aan de balie.
In de Standaard-infotheek hebben ze onlangs een interessante service opgestart : Tien boekentips voor op vakantie, waarin recensenten een aantal boeken voorstellen en daarbij aansluitend een suggestieforum naar de lezer toe hebben opgestart. Een goed idee !


Dus onder het motto : Wat je zelf leest, lees je meestal beter !, kan je ook suggesties naar medeleners van de bib toe over boeken die je bij de keel grepen, altijd bij wijze van reactie onderaan dit bericht meegeven. Wie weet kan je iemand een uitgelezen vakantie bezorgen !