Woesten : parel aan de kroon.
Het is zover : de stemmen zijn geteld, de TOP 15 is gekend en de app met de e-boeken is downloadklaar. Meer dan 75.000 mensen bezochten de site, waarvan er 38.550 effectief stemden en er een 650-tal een commentaar op de site achterlieten.


Woesten van Kris van Steenberge wist meer dan 2500 stemmen te verzamelen voor een mooie eerste plaats. 'Iris was haar naam' en 'Het Huis ven de moskee' werden knap tweede en derde.
Via de erg gebruiksvriendelijk app staan er in geen tijd 15 titels op de virtuele boekenplank van je tablet of smartphone, leesbaar tot 20 januari. Downloadbaar via de App-store, Google-play of via de site.


Wie opmerkzaam is, zal vaststellen dat plaats 11 voor 'Het onverwachte antwoord' van Patricia de Martelaere was en dat die plaats niet is ingevuld in de app. Dit om de eenvoudige reden dat van dit boek geen digitale versie beschikbaar is. Vandaar plaats 15 voor 'De Pruimerlaarstraat.
Veel leesplezier alvast ! En... mocht je de smaak van het e-lezen te pakken hebben vergeet dan ook niet een kijkje te nemen in ons e-boekenaanbod.