Vier op een rij...





Afgelopen week was het een drukte van jewelste in de bib. Niet minder dan 4 jeugdauteurs/animatoren hadden hun tent-bij sommigen ook letterlijk-in de bib opgeslagen. Zoveel volk over de vloer betekende dat er vaak op 2 locaties in de bib moest gewerkt worden.Cowboy Stanny opende de week met een 3-tal lezingen  in de jeugdafdeling voor het tweede leerjaar. Guy Daniëls, die eerder ook al bij ons te gast was, verzorgde op donderdag een tweetal lezingen voor de derde kleuterklas. Gerda Dendooven en Wally De Doncker sloten de week op vrijdag af met een voorstelling voor de tweede en derde graad. Voor elk wat wils dus.
Wilde je in deze jeugdboekenweek-XL ook eens weten of je er elegant uit zag dan kon dat via één van onze lachspiegels die tijdelijk stonden opgesteld in de buurt van de entree. De humor was verzekerd !

Ook in het kader van de jeugdboekenweek wordt een infobrochure verspreid m.b.t. de BRoeRe-bibliotheken en hun collecties. Daarin staan er ook luchtige interviews van doelgroepen en bibliotheekmedewerkers.

( Deze brochure wordt via de scholen verdeeld, aan elke leerling van het 1ste leerjaar. )