Als de bal aan het rollen gaat !



Voor voetballiefhebbers zijn het momenteel topdagen met het Europees kampioenschap voetbal. Met de kwartfinales in het vooruitzicht, kan er al reikhalzend uitgekeken worden naar een paar topmatchen op heel hoog niveau. Jammer uiteraard dat er geen duivels rood op de grasmatten van Polen en Oekraïne te bespeuren valt. Een echte voetbalkenner kan dit echter ruimschoots compenseren door het plezier dat het tactisch kunnen en  de balvaardigheid van gerenommeerde spelers en hun elftallen, elke avond ten toon spreiden.
Wie nog meer wenst, mag steeds bij de bib langsdribbelen om wat aanvullend voetbalaanbod. Trainingsschema's, dvd's, boeken over voetbalgoden : dit alles en nog veel meer kan je bij ons in de collectie aantreffen. Wil je de goals op Euro 2008 nog eens zien ?, kom dan gerust onze dvd : UEFA Euro 2008 even lenen.Voel je echt onuitstaanbaar veel voetbalheimwee dan is er nog steeds de dvd : de Rode Duivels gaan naar Mexico !, met commentaar van Frank Raes.
Eén troost bij dit alles en meteen een tip voor de verschillende wederhelften die dit enthousiasme, tot in de verlengingen, moeten uitzitten : op het rek hebben we meters steengoede romans om ongestoord langs de zijlijn te lezen !!