Gopress kiosk krijgt update.

 
 
 
 
Op 1 maart schakelen we over naar een nieuwe versie van de Krantenkiosk. De vertrouwde publicaties worden aangevuld met een pak nieuwe titels. Ruim 20 nieuwe kranten en tijdschriften komen erbij. Het gaat onder meer om Flair, Story, Libelle, Dag Allemaal en 't Pallieterke. In deze nieuwe versie zal je echter niet langer naar iets specifieks kunnen zoeken binnen het aanbod, maar je kan zonder problemen de publicatie openen en lezen. 
 
Let wel, we spreken hier over de Krantenkiosk, niet over het Krantenarchief. De kiosk is een digitaal verlengstuk van ons papieren aanbod en kan geraadpleegd worden op onze tablets in de bib en op je eigen tablet, smartphone of laptop binnen de muren van de bib.  Zo beschikken we  bijvoorbeeld dagelijks over 2 papieren versies van de krant De Tijd en een extra digitaal broertje op de tablet. 
 
Voor thuis is er nog steeds het handige Krantenarchief dat je via de catalogus en mits registratie op 'Mijn Bibliotheek'  mèt zoekfunctie, kan raadplegen. Daar kan je dan wel weer niet de krant van vandaag of van gisteren op lezen. Dat is dan weer enkel voorbehouden voor de kioskversie.