Een boek lezen...in the middle of nowhere?


 

Yep, de zomer is er. Misschien niet echt op deze dag (??), maar we hebben er alle vertrouwen in dat het straks weer tijd wordt om volop, hier of elders, van de zon te genieten en... een goed boek uit te zoeken om bijtijds de schaduw op te zoeken. Gewoon een dagje naar het strand of op een verre reis? Al eens gedacht aan een e-boek in plaats van een papieren klepper van om en bij de 500 pagina's? Hou je in je strandtas nog wat plaats over voor de picknick of in de reiskoffer voor een paar extra t-shirts. En hoe geraak je in the middle of nowhere aan een boek...als je er één vergeten bent of als die 'toevallig' nog thuis ligt?? Heb je je smartphone bij en het internet werkt, kies dan vlug een e-boek uit ons online-aanbod via de site en een paar minuutjes later kan je al gezellig zitten lezen  op je tablet, smartphone of je eigen e-reader (mocht je die ook niet vergeten zijn tenminste 😁)

Handig toch, die e-cloud. Altijd ruim 9.000 boeken achter de hand, waar op de planeet je je ook bevindt.  En ben je vergeten hoe het moet, kijk dan nog eens vlug op deze pagina. Geen e-reader? Liever geen poespas? Leen dan één van onze e-readers en laat er voor de tijd van je vakantie door ons je favoriete e-boeken op plaatsen. Kies maar uit!  

Kijk wel goed na of het e-boek van je voorkeur via de e-cloudservice wordt aangeboden of dat het in onze collectie zit voor je je keuze definitief maakt.