S.O.S. BIB is voor ons dagelijks kost.

Voor keukenprinssessen en keukenprinsen komen er weer hectische maar o zo heerlijke weken aan. Bij veel hobbykoks zal her en der al wel wat research gebeurd zijn. Mogelijks is bij velen het menu voor Kerst en Nieuwjaar al gekend, maar wordt het geheim (van de cupcake) nog zorgvuldig bewaard.
 Aan al die 'masterchefs-at-home’ die er nog niet volledig uit zijn of die nog op zoek zijn naar dat ene pikante detail om het menu nog meer op smaak te brengen, kan de bib een resem nieuwe kookboeken in de etalage plaatsen. Daarbij gaan we verder dan S.O.S. Piet, Jeroen Meeus, Peter Goossens of Claudia Allemeersch. Waarom niet eens : Feest op het bord van Lucie Ory, of Verrassend veggie van Philippe van den Bulck uitproberen ? Voor wie het eenvoudig en vlug moet gaan, is er James Tanners kooktip met 5 ingrediënten of De kookbijbel voor de hobbykok van Walter Lanckmans.

In de catalogus kan u terecht voor niet minder dan 714 kookboeken en diverse dvd’s. Consulteer bij bezoek aan de bib zeker onze display aanraders, want daar staan ook een aantal suggesties te pronken. Bovendien krijgt u er bovenop nog tips hoe de tafel optimaal kan ingericht worden om een maximaal effect op de gasten te kunnen sorteren. Het worden drukke tijden voor smaakpapillen.