Nergens beter dan in de bib !


De verwendag 15 oktober, met aansluitend een  boordevolle bibliotheekweek, komt met rasseschreden op ons af. Alle bibliotheken vewennen hun vast publiek met een speciale attentiedag en een week met allerlei activiteiten. Ook de bib van Izegem zal weer gonzen van bedrijvigheid. Het volledige programma kan je makkelijk op onze site vinden. Volgende week focussen we in elk geval op één van de activiteiten die het weekprogramma zullen opleveren, met name de lezing over de nieuwe digitale media. En natuurlijk houden we nu al het fotoapparaat in de aanslag om de dag zelf een heuse fotoreportage te maken.
De verwendag en de bibliotheekweek, starten dit jaar onder de slogan :  'dankzij de bib'. Mocht je je geroepen voelen om ens uit te schreeuwen wat jou ' dank zij de bib' is overkomen, mag je gerust een reactie plaatsen of iets in het gastboek in de sidebar krabbelen. Leuk voor iedereen.
Geniet alvast van het hartverwarmende filmpje dat een collega-bibliotheek op youtube plaatste om het 'thuis'-gevoel in de bib extra te benadrukken. Dat thuisgevoel kan je nu trouwens in verstripte versie in de bib tegen het lijf lopen bij onze kersverse tentoonstelling 99 stijloefeningen !!
We zouden zelfs nog meer durven zeggen  :  de bib, thuis in familie !