terugvanweggeweest.beBen je terug van je vakantiebestemming en heb je de tijd van je leven gehad of viel alles juist tegen, deel dan je ervaringen op sites als Tripadvisor, Expedia of Trivago. Nu zelfs in een Belgische versie, al moet gezegd dat de Nederlandse variant nog ietsje vollediger is.Op deze onlineplatformen kan je reizigers die in je voetsporen willen treden,  informatie  meegeven over hotels en bestemmingen . Tripadvisor is nog altijd bijzonder populair. Een goed alternatief is echter Expedia.be met een beoordelingsmodus en een aparte en verruimde zoekmodule voor hotels, dankzij de samensmelting met eBookers.be. Verder heb je uiteraard nog de grote kanonnen HotelsCombined en TrustYou.
Of... je gunt jezelf even een break en blader relaxet door onze favoriete reistijdschriften: Grande, Reiskrant en Meridian Travel en je kunt realistisch dromen.
Heb je het geluk dat je je vakantie nog voor de boeg hebt, dan wensen we je alvast een prima verlof toe. Kom gerust ook eens langs voor een reisgids want onze aanbiedingen zijn een gans jaar geldig. Vorig jaar was de afdeling reisgidsen goed voor een mooi uitleencijfer van 6.565 ! Dit jaar doen we misschien wel weer een stukje beter.