Een bib vol geheimen...


Het uitstel van de geplande renovatiewerken in de Izegemse Bibliotheek maakt het ons mogelijk om onze deuren wagenwijd open te zetten voor leerlingen en leerkrachten, ook tijdens de Jeugdboekenweek van 19/03 tot 03/04/2011.
De dagelijkse bibliotheekactiviteiten zullen geen ongemakken ondervinden en rondleidingen kunnen opnieuw geboekt worden, al dan niet in het kader van deze Jeugdboekenweek met als thema “Geheimen”.
Graag rekenen we op uw begrip voor het ontbreken van auteurslezingen in de Openbare Bibliotheek, tijdens de komende Jeugdboekenweek. Deze werden omwille van de eerder voorziene werken niet geprogrammeerd.
De Izegemse Bibliotheek zorgde voor een evenwaardig alternatief in het Cultureel Centrum de Leest, gericht naar de leerlingen van het 1ste jaar Secundair Onderwijs: theatervoorstelling Meisketoch! door Theater Zamzam.
Voor het basisonderwijs staan wij klaar met een boekencollectie vol geheimen, en rondleidingen op maat. Deze laatste kunnen het hele jaar door aangevraagd worden.
Info en inschrijvingen: Pascale Bauwin – 051/33.79.25 pascale.bauwin@izegem.be