Mas fotos por favor !


Ongetwijfeld liggen ze ook bij u in de kast : vakantiefoto’s! U koestert ze en haalt ze boven om herinneringen op te halen, er over te vertellen aan uw kinderen of kleinkinderen.
De Izegemse cultuurdienst is geïnteresseerd in die foto’s en zou graag een tentoonstelling opbouwen errond. De Izegemnaar op vakantie !
Gezien deze tentoonstelling loopt in het kader van de Week van de Smaak( 11-20 november) ligt de nadruk op foto’s uit Spanje : zonnen aan de costa’s, paëlla op de Ramblas, dos cervezas, u weet wel … Echter, bent u nog nooit in Spanje geweest? Niet getreurd, ook andere vakantiefoto’s dragen de interesse weg.
In samenwerking met 'Het Dienstencentrum De Leest' gaat de cultuurdienst ook op zoek naar de verhalen achter de vakantiefoto’s. Die verhalen zullen de basis vormen voor een toneelstuk dat Toneelgilde De Lanteern op 13 november (vanaf 17.00) in Wallemote wil opvoeren. En daar kan u bij zijn.
Hebt u iets leuks te vertellen over uw vakantie? Neem dan gerust contact op met de vrijwilligers van het dienstencentrum en dit tot 15 oktober. Foto's brengt u binnen in het dienstencentrum, de cultuurdienst (Korenmarkt 10) of de bibliotheek (tot 8 november)
In ruil voor uw medewerking ontvangt u een drankbonnetje voor de activiteit in Wallemote.
Daarenboven kan u ook in de prijzen vallen. Het publiek kan namelijk zijn stem uitbrengen op de foto’s. De foto’s met de meeste stemmen worden bekroond met een fantastische prijs.