26 oktober !!


26 oktober e.k. wordt weer een hoogdag voor al wie graag loopt en wandelt. Zoals elk jaar vertrekt de massaloop en wandeltocht vanuit de Iso. Zij worden voorafgegaan door een scholenloop om 13.30, waaraan de bibliotheek volop haar medewerking verleent.
Om 14.30 start de wandeltocht doorheen het groene ommeland van Izegem. Dit jaar hebben we de formule van de zoektocht, die we naar goede gewoonte elk jaar voorzien, ingrijpend veranderd. Na een aantal jaren succesvol met de rebusformule te hebben gewerkt, kozen we dit keer om stukjes van 1 boektitel kris kras op een 9-tal pancartes langs het parcours aan te brengen. Die verknipte titel van een heel bekend boek kun je zo gaandeweg samenstellen. Hou dus pen en papier bij de hand. Om het helemaal rond te maken, krijg je op de laatste pancarte (pancarte 10) wat beeldmateriaal die je probleemloos over de streep moet kunnen trekken.

LET WEL : We wensen de titel van het boek op je antwoordformulier, dat je bij het begin van ons mee krijgt, vermeld te zien ! Van die titel krijg je alvast het eerste woordje cadeau. En natuurlijk zal de spreekwoordelijke onschuldige hand uit alle juiste antwoorden de gelukkigen trekken die een mooi bibliotheekpakket in de wacht slepen

VEEL SUCCES !!