Vlieg er eens in !


Wie een vlieg hoort, durft nog wel eens spontaan naar de vliegenmepper grijpen. Niet doen bij deze sympathiekeling van Vlieg.be !!
In navolging van de succesrijke acties : 'Vlieg op Wereldreis' en 'Vlieg vermist' zet vlieg dit jaar een feestneus op.Vlieg wil kinderen en gezinnen van cultuur laten proeven via diverse acties. De actie die loopt van 1 juli tot 31 augustus dit jaar staat in het teken van de feestwaarde van kunst en cultuur. Allerlei cultuurhuizen en boekhandels verlagen hun drempel en laten zien dat cultuur niet saai is maar sprankelend en leuk. Het wordt een geheel van evenementen, optredens, rondleidingen, workshops edm. toegespitst op jong en oud.
Ook in Izegem zal vlieg in deze periode voor feestvreugde zorgen. Er is een tekenwedstrijd en een optreden van de droombrigade met aansluitend kinderfuif op het beursplein op zaterdag 25 juli. Ook het borstelmuseum heeft een afspraak met vlieg. Je kan in het huis van de borstels woordspelletjes spelen, voeldozen ontcijferen en nog veel meer. In het schoeiselmuseum zal vlieg Barbie ontmoeten en haar speciale glittercollectie !
De bibliotheek van haar kant lanceert traditiegetrouw een wedstijdje voor de jeugd. Dit keer wordt het een echt zoekplaatje met als weggevers feesttickets en leuke verrassingen. Elk feestticket is voorzien van een unieke code waarmee ook aan de grote internetwedstrijd op Vlieg.be kan worden meegedaan en waarbij een heuse kinderkamer in de prijzenkast staat. Vlieg gerust eens bij ons binnen of neem eens een kijkje bij vlieg zelf of op cultuurnet Vlaanderen.