Nog even...

 


Nog even en we weten wie Pa Salt echt was en van waar hij vandaan komt, want op 11 mei, bij het verschijnen van Atlas, deel 8 van de successerie De Zeven zussen, wordt het geheim onthuld. Althans dat hopen we. Het is voor de liefhebbers dus nog even nagelbijten.

Wie is die voor dood achtergelaten jongen die in 1928 in huis gehaald wordt door een liefdevolle familie? De jongen die over zijn verleden zwijgt als een graf en die eeuwig op de vlucht blijft.

De Egeïsche zee, 2008. Alle zeven zussen ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van Pa Salt. Tot ieders verbazing gaf hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden. Welke geheimen koesterde hij? Welke raadsels krijgen een antwoord en welke niet?

Atlas, het sluitstuk van de reeks die zoveel lezers in de ban hield en houdt, belooft spannend te worden maar zal de serie over liefde, verlies en zelfreflectie ongetwijfeld naar een onvergetelijk einde voeren. Voor veel trouwe fans wellicht een dubbel gevoel: enerzijds blijheid dat het geheim aan de oppervlakte is gekomen, anderzijds tristesse dat de reeks nu definitief op slot zit.

Tijd om de zakdoeken alvast klaar te leggen.😮