En dan is er Violetta LIVE !




Violetta ? Een hit-serie op Disney Channel over een vrolijk en levenslustig meisje, met een overbezorgde vader en een stem als een klok. Ze verovert de wereld met die gigantisch mooie stem van haar. Zij is daarenboven spontaan en oprecht. Een echte fee uit de 21ste eeuw. Violetta is dan ook één van de meest druk bekeken series op Disney Channel. Maar dat het niet allemaal fake is en dat Martina Stoessel, alias Violetta, wel degelijk de pannen van het dak kan zingen bewees het optreden afgelopen week in Parijs. Twee meisjes uit de Westhoek konden dankzij de #joepieapp (alles hierover in de laatste Joepie...in de bib !)  dit concert meemaken en vonden het in elk geval TE GEK.... al hadden ze blijkbaar vooral oog voor Leon en Federico.
Goed nieuws voor de fans van Violetta. 13,14 en 15 maart is het de beurt aan Brussel. Dan komt Violetta naar Paleis 12 om haar show op te voeren. Hopelijk zijn er nog wat tickets te scoren ?? Ondertussen kan je de tijd verdoen met de vines van Leon en Federico. De cd 'En vivo' met o.m. Euforia en Veo Veo is besteld. Hou dus onze collectie in de gaten !!
En... dat 5 Seconds of Summer de NME Worst Band Award heeft gewonnen kon ons er geenszins van weerhouden om ook hun cd Live SOS in huis te halen.