Nieuwjaarke zoete



Volgend jaar gaan er voor ons en voor jullie, geachte bibliotheekgebruikers, een paar belangrijke zaken veranderen. De bibliotheek krijgt andere openingsuren, de tarieven veranderen en de manier van informeren krijgt een strikje. Dit jaar was al een scharnierjaar met de invoering van de zelfscanbalies, een nieuw portaal, de 'Mijn bibliotheek'-module en de mini-renovatie in het hart van de bibliotheek. Volgend jaar dus gaan de openingsuren terug van 20 u naar 19 u en op woensdag zelf tot 17 u. s' Middags gaan de deuren elke dag open om 14 uur, waar dat nu nog soms 13.30 is. Daartegenover staat dat elke zaterdag voortaan een opening is voorzien tussen 10 en 16 uur.
Inschrijvingen gaan voor de categorie die nu een contributie betaalde van 2.50 naar 5.00 euro. Alle materialen waarvoor  tot nu toe moest betaald worden GRATIS. Voor dvd-non-fictie geldt daarenboven een verlengde uitleenperiode.


Naast al die aanpassingen komt er een vernieuwde aanpak van informeren. Volgend jaar worden wij een Delphi-bibliotheek. Dit betekent dat wij al jullie vragen ter harte nemen en proberen om er ten allen tijde een passend antwoord op te geven. Niet dat we dat voordien niet deden, maar nu wordt de aanpak meer geformaliseerd, gestroomlijnd en verbreed. Daar hoort een heuse informatiecampagne bij. Je zal er niet naast kunnen kijken. Steevast meer daarover in latere blogberichten.
Ter info vind je hieronder een flyer met de nieuwe openingsuren.



Er rest ons bij wijze van opsluit van 2014 nog maarr één ding : jullie allen een rustig en warm eindejaar toe te wensen en vooral een 2015 waar gezondheid en geluk aan jullie zijde mogen blijven