Een geweldig 2013 gewenst !



Nu we de Mayakalender definitief hebben kunnen afsluiten zonder noemenswaardige kleerscheuren, kunnen we weer met zijn allen hoopvol aan het nieuwe jaar beginnen. Dat 2013 voor jullie een goed jaar mag zijn, met vreugde, geluk, goede gezondheid en voldoende enthousiasme. Dat 2013 vooral een jaar mag zijn waarin het vertrouwen weer mag groeien. Want dat is blijkbaar waar het ons volgens diverse commentatoren durft aan te ontbreken.
Welnu, wat vertrouwen betreft kunnen we jullie al meteen, via onze eerste boekentip van het jaar de nodige dosis toedienen. We suggereren om in de januarimaand alvast het boek van Michiel Bicker Caarten : Het gaat geweldig : 100 feiten die u een andere kijk op de wereld geven op het nachtkastje te leggen. Het boek zal ook binnenkort onze collectie versterken. Wat denken jullie van deze ? : in 2050 zal de mensheid minder ruimte innemen op de wereldbol dan nu. Of van deze ? :  sinds 1950 is het aantal democratieën verdubbeld !
Het gaat geweldig is een boekje om de toekomst zonniger en vertrouwvoller tegemoet te zien. We wensen het jullie allemaal maar al te graag toe.