Altijd anders

Altijd anders

Verwendag 20 oktober !
Het was een drukte van jewelste in de bib zaterdag laatsleden. Er zit duidelijk nog geen sleet op het verwenconcept. De koffie met koek, het aperitief, het orkestje, Kip van Troje en niet te vergeten het personeel en de bezoekers zelf, zorgden weer voor heel wat sfeer in het gebouw aan de Grote Markt 20. Niemand op de markt kon weerstaan aan de lokroep van De Izegemse Bellenman, zeker niet toen die een bon voor een gratis aperitief wist te overhandigen. Prima gedaan, Bellenman, en van hieruit nog eens een welgemeend dankjewel.
Terwijl boven op de eerste verdieping het ensemble Tea for three uitstekende samenzang ten beste gaf, klonken beneden op het gelijkvloers de kirrende stemmetjes van de dames van het po√ętisch kapsalon Kip van Troje. In een handomdraai toverden de spraakwatervallen de kinderen om tot kleurrijke prinsessen.
De fotografen legden alles vast voor het nageslacht. Het album zal binnenkort beschikbaar zijn op het net. Gewoon soms eens terugkijken naar dit bericht. Wanneer het woordje album groen oplicht, zal het raadpleegbaar en downloadbaar zijn.