Schampavie

 


Lijstjes met aanraders voor bij het zwembad, het strandpaviljoen, het zomerse terrasje, de heerlijke koele hotellobby of het plekje op de trein en het vliegtuig? Zouden we dat ook overwegen? Zeker dat. Akkoord, we zijn er misschien een beetje laat mee, maar we gokken op het feit dat er nog veel op vakantie moeten vertrekken en er alsnog hun voordeel mee kunnen doen.

Wie de schaduw boven de moordende zon verkiest en een opkikkertje nodig heeft, raden we feelgood aan zoals De partycrasher, Herman en De troostbibliotheek. Mag het lectuur zijn met een duister kantje dan zit je met Vinex, De nazaten en Hoe vermoordt ik mijn familie als gebeiteld in je strandstoel. Heb je een zwoele romance op het oog, dan kan je inspiratie opdoen bij De liefdeshypothese, Love on the brain en Zoen me tot ik zwicht. Weinig plaats in de handbagage? Geluk zit in kleine dingen, De eetclub, Moeder-dochter-minnares. Toe aan verfrissing? Gaat perfect met Ijsprinses, Ademloos en De Apollomoorden. Thuisblijver? Haal dan je gram met People we meet on vacation, Vier wandelaars en een Siciliaan of Een familie en een Griekse god. Met Het wolvennest, De oorlogsbibliotheek en Brief aan Isaac maak je dan weer een heerlijke reis in de tijd. 

Intussen ligt ons stapeltje ook al klaar, want volgende week zijn de bloggers van dienst schampavie. Wat inhoudt, dat deze blog voor een aantal weekjes in vakantiemodus gaat.