Bericht voor de liefhebber en... de genieter !





De tuin ! Hij komt weer volop tot leven na een niet eens strenge winter. Tijd dus voor weer een paar dringende tuinklussen. Goed dat de reclame er ons aan herinnert wat er precies wanneer en waar moet gebeuren. Ook het tuinmeubilair d'époque wordt al overal aangeprezen. Hier en daar kon men zelfs al barbecueluchtjes opsnuiven.
De tuin wordt overal aangeprezen als een extensie van de woning. Buitenwonen is al jaren een trend. Voor het zover is echter moeten de mouwen opgestroopt en het één en ander gefatsoeneerd. Je kan je hierbij natuurlijk laten leiden door alles wat op internet circuleert en in de brievenbus valt. Je kan uiteraard ook bij ons langs komen en grasduinen in onze ferme collectie tuinboeken en tijdschriften; gewoon boordevol tips voor onderhoud, aanleg, verzorging of waarom niet (?) een totale make-over. Zelfs voor wie een klein tuintje bezit of met balkonplanten hobbyt kunnen we een boek uit ons assortiment plukken. Fencé, Grasduinen, Landidee, Bloemen & Planten ? Staan bij ons te wachten op uitlening ? Beginnen met een moestuin ? Bij ons kom je op ideeën.
Ja, onze vingers slaan soms ook een beetje groen uit. Heb je dan alles op orde zoals je het wil... en is het dan hoopvol mooi weer (??) dan kan het genieten beginnen. Een beetje vakantie in je eigen tuin met... één van onze spannende boeken. Eerst al die haagjes manicuren !!