Erotiek met Adam


'Als God seks niet had uitgevonden dan was de Kamasutra gewoon een geïllustreerde geschiedenis van Oosters klassiek ballet'


Meer van die lekker ontregelende en zinnenprikkelende regeltjes kan u spotten tussen 4 en 27 november in de Erasmuszaal van de bib, want daar gaat de tentoonstelling ' Absurde fabels van Frank Adam, intieme confidenties aan een ezelsoor' door. De tentoonsteling die door de bib in samenwerking met Winob wordt opgezet is een uitvloeisel van de succesrijke boekenreeks en theatervoorstelling 'confidenties aan een ezeloor' : korte verhaaltjes vol humor, absurditeit met een vleugje erotiek. Dit alles op smaak gebracht met verbeeldingsvol tekenwerk van Klaas Verplancke.

Aan de tentoonstelling is een confronterend educatief pakket verbonden met o.m. taal- en levensbeschouwelijke accenten. En om helemaal in de sfeer te komen brengen Veerle Ernalsteen en Hilde Rogge op 20 november humoristische en erotische verhalen uit de Decamerone van Boccaccio. Meer over deze laatste activiteit leest u zeker op de bibsite.


In de marge : Mocht u er niet genoeg van krijgen, de confidenties hebben wij in boekvorm; die befaamde Decamerone en die geïllustreerde geschiedenis van dat Oosters klassiek ballet uiteraard ook !